Nieuwe voorzitter: Ronald Uilenberg

Even voorstellen: Ronald Uilenberg, onze nieuwe voorzitter van wijkbelangenvereniging de Hofsteden.  

Geachte leden, wijkbewoners en andere geïnteresseerden,  

Graag stel ik mij aan jullie voor als nieuwe voorzitter van de wijkbelangenvereniging de Hofsteden. Ik ben Ronald Uilenberg en ben 41 jaar geleden geboren aan de Vrijheidslaan in Roden. Je kunt dus zeggen dat ik een echte Rôner ben. In 2000 ben ik verhuisd naar de Doom in onze mooie wijk en woon daar nu alweer bijna 21 jaar met veel plezier.  

In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij de stichting Petje af Noordenveld als locatie-manager en coach. Bij Petje af hebben we de overtuiging, dat de plek van je wieg niet doorslaggevend mag zijn voor de kansen die je in je verdere leven krijgt. Daarom bieden wij kinderen, in de leeftijd van 10 t/m 14 jaar, de kans hun wereld te vergroten met een uitdagend, talentgericht en beroepsgeoriënteerd programma.  

Vanaf jonge leeftijd heb ik altijd de behoefte gevoelt om mijn steentje bij te dragen aan onze samenleving en ben dan ook al vroeg begonnen met het verrichten van vrijwilligerswerk. Tegenwoordig ben ik, naast de nieuwe voorzitter van uw wijkvereniging, ook bestuurslid en medeorganisator van de Spelweek Noordenveld, cinema- en theatermedewerker bij de Winsinghhof én enorm betrokken bij het jeugd en jongerenwerk binnen onze gemeente.  

Zo’n twee maanden geleden ben ik benaderd door bestuurslid Alex van Wijngaarden met de vraag of ik misschien interesse had om het bestuur te komen versterken. De vereniging was al geruime tijd op zoek naar een nieuwe voorzitter, echter had de juiste kandidaat zich nog niet gemeld. Na een aantal oriënterende gesprekken met het bestuur én de gedachte dat ik nu ook in mijn eigen wijk een steentje kan bijdragen, heb ik met trots de functie van voorzitter geaccepteerd.  

Ik bedank mijn collega bestuursleden voor het in mij gestelde vertrouwen en kijk uit naar een prettige en vruchtbare samenwerking.  

Hartelijke groeten, 

Ronald Uilenberg. 

Gerelateerd