Opnieuw een electriciteitskast in de wijk de Hofsteden beschilderd.

Nadat 2 jaar geleden de eerste 2 electriciteitskasten zijn beschilderd werd afgelopen zomer vervolg gegeven aan de wens om 4 kasten te beschilderen. Kinderen uit groep 7 van OBS de Hoeksteen hebben hiervoor ontwerpen aangeleverd. Daar zijn 2 ontwerpen uit gekozen waaronder het ontwerp van Marije van der Pol.

Marije heeft een boom getekend met vogeltje, vlindertjes en bloemetjes. Begin juli werd deze tekening op de kast aan de Doom door Thilla Franken en Wilma Rinsma geschilderd. Afgelopen donderdag hebben Thilla, Wilma en Marije elkaar ontmoet. Marije was heel tevreden over hoe haar ontwerp op de kast was geschilderd. Precies zoals zij in gedachten had. Voor de schilders was de moeilijkheid dat de tekening breed was en de kast met name hoog. Voordat het schilderen begon moest er het nodige denkwerk verricht worden hoe het ontwerp zo goed mogelijk weergegeven kon worden.

Volgens Marije en het bestuur van Wbv. De Hofsteden zij ze daar uitstekend in geslaagd.

Nu is het nog wachten op het beschilderen van de laatste kast. De kast die nog beschilderd gaat worden staat aan de Westhove. Waarschijnlijk wordt deze in het voorjaar 2017 beschilderd.

Heeft u nog ideeën of wensen t.a.v. het verfraaien of verbeteren van onze wijk laat het ons weten via info@dehofsteden.nl