Hondenspeelweide in gebruik!

Het hek rond de hondenspeelweide is afgelopen weekend geheel gereed gekomen! Met dank aan onze bestuursleden! Helaas hebben de hondenbezitters niet meegeholpen bij het plaatsen van het gaas en de hekken daarom heeft het wat langer geduurd voordat de omheining in zijn geheel klaar was.

Maar het resultaat mag er zijn! Vanaf het moment dat de weide geheel omsloten was wisten de hondenbezitters de weide te vinden. Heel leuk zoals de honden aan het spelen zijn. En…het is nog even wennen om door de banden te springen. Het duurt even maar dat durft er toch een hond doorheen. Hoe lang zal het duren voordat andere honden dit gaan doen?

hondenspeelveld

Direct naast het hek staat de dispenser waar een zakje gepakt kan worden om de hondenpoep op te rapen. Dit gevulde zakje kan direct in de bak weggegooid worden. Maakt men gebruik van het veld dan moet het afval, waaronder de hondenpoep, verplicht opgeruimd worden.

Het bordje met de voorwaarden voor het gebruik van het veld wordt binnenkort geplaatst evenals het laatste speelattribuut.

De opening van de weide vindt plaats op donderdag 16 juni om 16:00 uur.
Burgemeester K. Smid zal de openingshandeling verrichten.